Bastian Yotta német származású iparmágnás saját bevallása szerint felépítette saját Baywatch életét – csak az életmentés hiányzik az egészből. Ehelyett azonban havi 27 millió forintot költ csajai plasztikai műtéteire, felesége shoppingolására, sportkocsikra és partikra. 

Bastian és felesége, Maria Yotta megalapította a saját Playboy Villáját és Baywatch-utánérzését Beverly Hills-i otthonukban, amit havonta 3 millió forintért bérelnek. Mondjuk ez már csak egy kis költőpénz a havi 27-hez képest, és ehhez már simán hozzá lehet csapni azt a 8 milliót is, amit a saját tengerpart bérlésére költenek.

Maria a villa teraszán pózolForrás: Instagram/yotta_life

„Jó felesége akarok lenni Bastiannek – imádja, mikor szexi ruhákat veszek fel. Minden reggel korábban kelek, hogy mire felébred, kisminkeljem magam és jól nézzek ki." – nyilatkozta a feleség. Bastian is kifejtette magvas életfilozófiáját: „Imádom a nagy melleket és a fényűző életet, nem lehetnék ennél boldogabb. Először úgy voltam vele, hogy milliárdos leszek – ami felé jó úton haladok, kábé két év kell még – majd ezután kezdek a családalapításon gondolkozni" –  fejtegette Bastian, aki 10 lányt választott ki, hogy vele és feleségével éljenek a kastélyban. Állítása szerint azt szeretné megtanítani nekik, hogyan lehet érvényesülni az életben.

Nézd meg galériánkat az elképesztő luxusról!

/1510/Basti2015109224951