Az emlékeinkben élő legdurvább véres jelenetekkel vetekszik az, ahogyan férje megölte a gyógytornásznőt a Győr-Moson-Sopron megyei községben.

A darnózseli férfi először megölte, majd feldarabolta, megégette és szétszórta, ami feleségéből megmaradt. A brutális gyilkosság még májusban történt, az ügyészség azonban csak most emelt vádat az elkövető ellen - írja a Blikk.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A nő és férje két éve válófélben voltak, a gyermekelhelyezési per azóta is tartott, elsőfokon a nő, másodfokon a férfi kaphatta meg a gyermekekek felügyeleti jogát. Hogy többet lehessen gyermekeivel, a nő úgy döntött visszaköltözik a közös otthonukba, ám a férfi ezt nem akarta.

"Egyik este autójával a felesége munkahelyére, Mosonmagyaróvárra ment, ahol megölte a nőt. Holttestét a járműbe rakta és hazaszállította" - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség. Miközben közös gyermekeik aludtak, a férfi egy húsfeldolgozóba vitte a holttestet, ahol azt először feldarabolta, elégette, egy részét elrejtette, a másik felét szétszórta.