ÉNB Bécy a rulett megszállottja

Forrás: facebook/Éjjel-Nappal Budapest Bécy -
félkarú rabló kaszinó kártya rulett szerencse ÉNB Bécy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest Bécy-je utazásai során előszeretettel látogatja a helyi kaszinók rulett­asztalait. Állítja, sosem volt játékfüggő, de mindig szerette a szerencsét kísérteni.

Az Éjjel-Nappal Budapest fényűző életet élő vállalkozója imádja a kaszinók vibráló hangulatát, de különös fó­biái miatt leginkább csak a rulett­asztaloknál próbálta megsokszorozni a pénzét – írja a Bors.

Forrás: facebook/Éjjel-Nappal Budapest Bécy

„A kártya azért maradt ki az életemből, mert sohasem szerettem egy helyben ülni. Egy komoly pókerpartin pedig sokáig kell rostokolni. A félkarú rablókat pedig azért nem szerettem, mert van egy olyan paranoiám, hogy a rengeteg ember, aki a gombokat nyomogatja, vírushordozó lehet. Ezt arra alapozom, hogy egyszer az egyik ismerősöm így szedett össze egy csúnya köröm­ágybetegséget” – árulta el a lapnak Bécy.

„Százalékos arányban nagyon kevés ember hagyja el profittal a kaszinókat. Én azonban közéjük tartozom. Többször előfordult, hogy bementem százötven dollárral, és kijöttem nyolcszázzal” – mondta az RTL Klub sztárja.

Boilertestük van az ÉNB férfi ikonjainak?

Az Éjjel-Nappal Budapest férfiszereplőivel próbált ki egy síszimulátort riporterünk, Németh Máté. Arról is beszélgettek, hogy milyen sportokat szeretnek a srácok, és hogy inkább a téli vagy a nyári mozgásformákhoz vonzódnak. Nézd meg a videót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.