Hungary's Got Talent twerk Aurelio ÉNB Kristóf RTL Hot Men Dance
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai Hungary’s Got Talent a férfiaknak is igazi meglepetéseket tartogat, hiszen az ország legmenőbb twerkcsoportjai érkeznek majd a zsűri elé. Megkérdeztünk néhány RTL-es arcot, mit gondolnak a twerkelésről.

VV Aurelio

„Ez egy csodálatos találmány! Imádom nézni, legfőképp, ha többen csinálják. Ez azoknak a lányoknak való, akinek jó nagy poppolójuk van. Nekem nincs nagy fenekem, én még nem próbáltam rázogatni, meghagyom a lányoknak. Csorog a nyálam, ha nézem, fekás tánc."
Forrás: RTL

ÉNB Kristóf

„A twerkelés?! Hát az parádé! Nyilván ehhez a stílushoz kell popsi is, ha valaki tudja használni, az még egy pozitívum. Ez, mint tánc is nagyon nehéz, le a kalappal azelőtt, aki ezt úgy tudja művelni, hogy ne legyen béna, hanem üssön."

Hot Men Dance

„A táncban nagyon fontos a szexuális kisugárzás, ami igen nagy pluszt ad egy előadáshoz. Ez egy nagyon összetett műfaj, melyben látványos és egyedi táncmozdulatokat láthatunk, dominál a szexualitás, a keménység és a figyelemfelkeltés, és valahogy mindig jó csajok táncolnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.