György herceg tortának is olyan édes, mint a való életben

Forrás: AFP -
sütés tortaverseny torta cukrász győzelem György herceg sütemény Birmingham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 órán keresztül sütötték a kis trónörökösről megformázott életnagyságú tortát, amely végül aranyérmet nyert egy birminghami versenyen.

Nem mindennapi tortát ihletett Katalin és Vilmos fia, György herceg. Lara Mason amatőr sztárséf készítette el azt a nagyjából 90 centiméter magas, a kis trónörökösről mintázott süteményt, amely végül első helyen végzett a birminghami nemzetközi tortaversenyen – írja a Mirror.

Forrás: AFP
Újabb jó ügy mellett áll ki Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-az-internetes-zaklatas-ellen-szolal-fel.htmlA hercegi pár hamarosan találkozik a Facebook és a Twitter vezetőségével, hogy átbeszéljék az internet zaklatás elleni fellépés menetét.News--Roberto konyhája: Gyömbéres-narancsos répatortahttp://www.life.hu/csalad/20150925-rostas-robert-a-life-hu-sefje-gyomberes-narancsos-repatortar-keszit-recept.htmlNincs is finomabb a házi répatortánál, főleg ha van hozzá egy tuti recept. Sokáig kerestem, majd alakítgattam a receptet, hogy könnyed és omlós legyen a tészta. Nemrégiben a 6 éves unokahúgom születésnapján aratott nagy sikert, őszinte mosollyal és zsivajjal jelezték a lurkók, hogy mennyire finom. Ajánlom mindenkinek, hogy nektek is legyen egy szuper répatortareceptetek. Család--Brutális halált halnak a Disney-hercegnők - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151109-disney-hercegnok-brutalis-halalat-mutatta-be-egy-sminkmester.htmlShonagh Scott sminkmester brutális halállal nyírta ki kedvenc Disney-hőseinket. Kult--60 éve házasok, de még megvan az esküvői torta - A mai napig esznek belőle!http://www.life.hu/news/20150825-hatvan-eve-eszik-ugyan-azt-a-tortat-amit-az-eskuvojukon.htmlKettős érzelem fut át az emberen, mikor megnézi az erről az amerikai házaspárról készült videót. 60 évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, de még mindig megvan nekik az esküvői tortájuk maradéka.News--Háborús halottakra emlékezett Katalin hercegné - Még gyászában is stílusos http://www.life.hu/news/20151109-katalin-hercegne-vilaghaborus-halottakrol-emlekezett-meg-a-remembrance-sundayen.htmlA brit hercegné a holland Maxima királyné oldalán tisztelgett a Remembrance Sundayen. News--Micsoda luxus! Íme, a 100 dolláros szülinapi torta Kardashian-módrahttp://www.life.hu/sztarok/20150629-khloe-kardashian-szuletesnapjara-100-dollaros-tortat-kapott.htmlKhloé Kardashian hétvégén ünnepelte 31. születésnapját. Természetesen nagy bulival, és még nagyobb tortával ülte meg a jeles eseményt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.