Ördög Nóra mindenkit meglepett a váratlan bejelentésével

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
TV2 műsorvezető gyerekek tehetségkutató műsor Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető a Mokka adásában mondta el, hogy jövőre nagy dobásra készül a csatorna. Az ének iskolája helyett egy teljesen új formátum kerül a képernyőre.

Nóra és a TV2 kreatív producere, Ökrös Gergely együtt jelentették be, hogy 2016-ban vadonatúj show indul majd, melyben újra a gyerekeké lesz a főszerep. 5-től 16 éves korig várják a kicsik jelentkezését, akik nem csak az énekléssel varázsolhatják majd el a zsűrit.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az ének iskolájában már láthattuk, hogy milyen sok tehetséges gyerek van Magyarországon. A műsor igazgatónőjeként nagyon imádtam, ahogy ezekhez a tehetségekhez hozzányúltunk. Lehetőséget kaptak, hogy megmutassák, mit tudnak, eközben egy iskola is volt számukra, ahol képezhették magukat. Miért ne terjeszthetnénk ki ezt a többi művészeti ágra is?" - mondta Ördög Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.