Vízbe fojtotta unokáját a nagypapa, amíg az anya a karácsonyi bevásárlást intézte

karácsony édesanya fürdőszoba Vacsora fojtás víz bevásárlás autizmus unoka nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkossággal gyanúsítják azt a 65 éves férfit, aki állítólag a fürdőkád vizébe fojtotta 9 éves unokáját, mialatt lánya a karácsonyi vacsorához szükséges bevásárlást intézte.

Első fokon tagadta bűnösségét az a 65 éves nagypapa, aki a vád szerint 2014. december 23-án otthon maradt 9 éves unokájával, és állítólag vízbe fojtotta őt – írja a Daily Mail.

Az autista kisfiú holttestére édesanyja talált rá a fürdőkádban. Az asszony szerint amikor hazaért a bevásárlásból, az apja maga közölte vele, hogy vízbe fojtotta a gyereket. Mialatt a nő fia életéért küzdött, a férfi nyugodtan ült a kanapén, és cigarettát sodort magának.

A kisfiú édesanyja szerint már csak azért is biztos, hogy nem önszántából ment gyermeke a fürdőszobába, mert autizmusa miatt mindig is iszonyodott a víztől, és mindig külön tortúrát jelentett számára az esti fürdetés. Az ügy még nincs lezárva, tárgyalása tovább folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.