Noel Gallagher énekesnő Adele zenész botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noel Gallagher nem igazán érti, miért rajonganak a brit énekesnőért. Egy interjúban bővebben is kifejtette a véleményét a rekordokat döntögető sztárról. 

"Ha valaki tudni szeretné, mit gondolok Adele-ről, hát kurvára elmondom. Nem értem, mi ez a hatalmas őrület körülötte. Nem szeretem a zenéjét. Szerintem ez legfeljebb a nagymamáknak zene" - mondta az egykori gitáros-dalszerző, aki később még azt is hozzátette, hogy a modern zene amúgy is fájdalmasan lagymatag, Adele pedig csak egy újabb lépcsőfok ebben a lejtmenetben - írja az Origo.

Forrás: AFP/Bertrand Guay

Az interjú igazán vicces része viszont csak ezután következett. Gallagher kijelentette, hogy szívesebben beszélne inkább olyan zenékről, amiket szeret is. "Érdekes, hogy soha nem említi senki, mennyire szeretem a U2-t vagy a Coldplayt. Mostanában mindenki csak Adele-ről kérdezget" - tette hozzá Gallagher.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.