A 46 éves szaúdi milliárdost, Ehsan Abdulazizt azzal vádoltak, hogy a lakásában megerőszakolt egy 18 éves, öntudatlan lányt. A fél órás tárgyalás végén felmentették a férfit.

A házas milliárdos, akinek egy 10 éves kisfia is van, régóta udvarolgatott egy 24 éves lánynak. A fiatal lány legutóbb 18 éves barátnőjével ment mulatni a milliárdossal, aki megígérte, hogy hazaviszi majd őket. A lányok végül a férfi lakásán kötöttek ki, ahol tovább iszogattak, majd kiszemeltjével elvonult a hálószobába szexelni. A fiatalabb lány addig teljesen leitta magát és elaludt a nappali kanapéján. A férfi később kiment, hogy felkeltse a lányt, és innentől kezdve meglehetősen eltérnek egymástól a beszámolók. 

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A lány szerint arra ébredt, hogy a férfi közösül vele, ő pedig lelökte magáról és kétségbeesetten szaladt a barátnőjét keltegetni. A lány hüvelyében meg is találták a férfi spermáját. A milliárdos ezt egészen máshogy magyarázta, sőt, két különböző sztorit is előadott. Az egyik szerint, amikor a lányt keltegette, a 18 éves fiatal bedugta a férfi kezét a hüvelyébe, amin volt egy kis spermamaradék. A másik verzió szerint az alsónadrágjából kilógott a pénisze, ami véletlenül csúszott a lányba, amikor megbotlott. A férfit felmentették.