Megható! Katy Perry meglepte a kislányt, akinek az egész teste szétégett egy lakástűzben

Forrás: MTI/AP/Mary Esch -
katy perry égési sérülés képeslap család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Safyre Terry-nek az egész családja meghalt egy borzalmas tűzben. A lány, aki egyik kezét és egyik lábát is elvesztette, ráadásul az egész teste összeégett, képeslapokat kért karácsonyra.

Terry egy két évvel ezelőtti lakástűzben elvesztette a családját, egyedül ő élte túl a tragédiát, de testének hetvenöt százaléka megégett, arcát azóta is sebhelyek borítják, vonásai teljesen eltorzultak, a jobb kezét és bal lábfejét amputálni kellett.

Forrás: MTI/AP/Mary Esch

Az árván maradt gyereket nevelő nagynéni azzal a Facebook-felhívással fordult az emberekhez, hogy küldjenek neki karácsonyi képeslapokat jókívánságokkal, amelyekkel feldíszítheti a karácsonyfáját. A posztot tízezrek osztották meg. Nagyjából félmillió lap érkezett karácsonyig a kislánynak és tízezer ajándékcsomagot is kapott. A jótékonykodók közé hírességek is csatlakoztak, például Katy Perry is, aki a kislány kedvenc énekese. Sayfre ugyanis korábban azt nyilatkozta, hogy a fa tetejére az énekesnő képeslapját tenné fel legszívesebben.

„Kedves Safyre! Hallottam a karácsonyi kívánságodról, és igazán megtisztelőnek érzem, hogy a karácsonyfa csúcsát nekem tartogatod. Remélem nagyszerű lesz a karácsonyod és az új éved. Gondolni fogok rád karácsony napján. Különleges lány vagy!” - olvasható az énekesnő képeslapján. A lapot ide kattintva nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.