Lajcsi lefogyott és teljesen megtört a börtönben?

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
karácsony Galambos Lajos fogyás börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán egy kis faág volt a karácsonyfája Lajcsinak, akinek az előzetes várakozásokkal ellentétben a börtönben kellett töltenie az ünnepeket. Állítólag a zenészt ez nagyon megviselte, csonttá és bőrré fogyott. 

Lagzi Lajcsinak családjától távol, a börtönben kellett karácsonyoznia, ami nagyon megviselte a zenészt. Sokáig ugyanis arra számított, hogy az ünnepekre kiengedik az előzetesből. Ez azonban nem történt meg, így a zenésznek zárkatársaival kellett ünnepelnie - írja a Bors.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Egy műanyag palackba állított fenyőág és három szaloncukor. Ez volt az ünnepe. Ügyfelem ennek ellenére bizakodó, és hisz abban, hogy január végéig a nyomozó hatóságok elvégzik azokat a vizsgálatokat, amelyeket a bíróság kért. Ő részletes vallomást tett, és ehhez tartja is magát" - mondta Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián. A Bors információi szerint a zenész nagyon rosszul viselte az ünnepeket, és sokat fogyott a börtönben, állítólag csont és bőr. Egy családhoz közeli forrás szerint Lajcsi olyan sovány, hogy nem lehet ráismerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.