Hiába, a sztárok is csak emberek, velük is előfordul, hogy néha rosszabb passzban vannak: péniszt villantanak több ezer ember előtt, leesnek a színpadról, vagy éneklés közben nyílik ki a fellépőruhájuk. Összegyűjtöttük 2015 legnagyobb sztárbakijait. 

Lenny Kravitz péniszt villantott

Augusztusban Lenny Kravitz villantásáról beszélt mindenki: az énekes Stockholmban lépett színpadra, amikor egy rossz mozdulatnál szétszakadt rajta a nadrág, és előbújt a méretes pénisze. Hála egy rajongónak, felvétel is készült az ominózus esetről, ami bejárta a világsajtót. Emiatt az énekes később perrel is fenyegetőzött

Madonna három métert zuhant a színpadról 

Egy káprázatos Armani fellépőruha okozta Madonna vesztét a Brit Awards díjátadón. Az egyik táncosa ugyanis a kelleténél jobban megrántotta a ruhadarabot, ami miatt Madonna három métert zuhant a színpadról. 

Szétszakadt Britney Spearsen a fellépőruha

Az egykori popikonnal - akinek egyébként évekig ingadozott a súlya - egy fránya cipzár babrált ki, ami az egyik Los Angeles-i koncertjén adta meg magát, szabaddá téve a díva egész hátát. A kellemetlenséget pedig csak fokozta, hogy a táncosai erővel próbálták felfelé rángatni a cipzárt, de sehogy sem sikerült nekik. 

 

Sorozatos bakik a TV2 vasárnap esti adásában
Az Összezárva Friderikusszal című műsor közben történt baki a TV2 adásában. Olvasd el a Life.hu cikkét.