Gáspár Győző kiosztotta a celebeket: „Nagyképűek, tolvajok és csalók”

Forrás: TV2 -
szórakoztatás pénz Gáspár Győző Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman Facebook-oldalán osztotta ki a mai reality műsorokban szereplő celebeket. Gáspár Győző szerint ő indította el hazánkban ezt a műfajt, de azóta már minden a pénzről szól és nem a szórakoztatásról.

„A mi műsorunk az nagyon sikeres lett hála istennek,és most szembesültem azzal,hogy a jelenben akiket Celebeknek nevezünk,azok fiatalok,nagyképűek,tolvajok és csalók,és ezeket kéri fel egy csatorna hogy szerepeljenek,hisz ezeknek az embereknek semmi élet tapasztalata nincsen,és ehhez a szakmához semmi gyakorlattal nem rendelkeznek” – írta közösségi oldalán Győzike, aki nemrég fehérneműmodellként is bemutatkozott.

Forrás: TV2

„Ez a műfaj,a reality,ez éppen az emberek szórakoztatásról kellene hogy szóljon,és olyan történetekről melyek a nézők kíváncsiságát felkelti és figyelemmel kísérik részről-részre.Ez amit ők csinálnak ez szégyen és unalmas.Ez a részükről csak a pénzkeresetről szól,és őket nem érdekli az hogy a műsor amiben szerepelnek,az szórakoztató-e egyáltalán. És éppen ezért köszönöm nekik,hogy legalább kenyeret adhatok nekik.De azért ne feledjétek: Győzi mindig volt,és van és mindig lesz!” – zárta gondolatait a showman.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.