Magyar Úszó Szövetség gála FINA Hosszú Katinka Budapest Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő és férje, Shane Tusup hivatalos levélben is jelezte, hogy nem vesz részt a FINA hagyományos díjátadó gáláján, amelyre január 31-én, Budapesten kerül sor.

Az Origo a Magyar Úszó Szövetség elnökétől, Gyárfás Tamástól kapott értesítése szerint a Toos Sports Agency nevében Hosszú Katinka és férje, egyben edzője, Shane Tusup is azonos szövegű mailben jelezte, hogy mindketten kihagyják a gálát.

Forrás: MTI/Músz / Szaka József

"Ezúton szeretném jelezni, hogy a január 31-i "Best Athletes of the Year" díjátadó ünnepségen én nem tudok részt venni, azonban képviseletemben valaki részt vesz a gálán" - olvasható a két levélben. A FINA január 31-én Budapesten zajló gálaünnepségére a Nemzetközi Úszó Szövetség hívta meg a 2015-ös év legjobbjait. Hosszú a Euro Meet úszófesztivál honlapján megjelent közlemény szerint január 29-31. között a luxemburgi viadalon szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.