Botrány! Pataky Attilát nem engedték be a Story-gálára

Forrás: Pataky Attila -
Edda Pataky Attila Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíméletlen bánásmódban részesültek a bejáratnál, ezért inkább hazamentek Pataky Attiláék. Az Edda frontembere az elmúlt héten a még főszerkesztő Szalai Viviennel beszélte meg, hogy hat fővel érkezik a gálára, ám ő azóta távozott a cégtől. A bejáratnál pedig a rendezvény szervezői közölték, hogy csak hárman vannak regisztrálva. 

"Amikor észrevettem, hogy a Story belháborújának középpontjába kerültem, megpróbáltam megoldást keresni" - nyilatkozta a Blikknek Pataky Attila.

Pataky Attila és felesége, Orsi Forrás: Pataky Attila

"Kíméletlenül bántak velünk. Még egy utolsó próbálkozásom volt, egy ismerősömön keresztül a tulajdonost kértem, hogy segítsen a gond megoldásában. Nem sokkal később jött tőle az üzenet, hogy csak az jöhet be, aki regisztrálva van. További jó csatározást kívánva, mivel nálunk a jelszó mindenki egyért, egy mindenkiért, eljöttünk. Én, Pataky Attila, az Edda Művek főnöke és tulajdonosa, azt üzenem a Story tulajdonosának és munkatársainak, hogy bármikor, amikor Edda-koncertre szeretnének jönni, hat fő erejéig szívesen látom őket. Én, Pataky Attila, be fogom engedni őket."

A lap a Central Médiacsoport Zrt.-t is megkérdezte a történtekről, akik a következő nyilatkozatot juttatták el szerkesztőségükbe:

"Minden vendégünknek zökkenőmentes bejutást biztosítottunk a Story-gálára annyi kísérővel, ahányan regisztrálva voltak a vendéglistánkon. Ez a meghívott személy, plusz egy, kivételes esetekben plusz két főt jelentett. A Story-gála egy exkluzív esemény, amelyre hónapokkal ezelőtt összeállítottuk a vendégek névsorát, a rendezvényre azokat engedtük be, akik meg voltak hívva. Akik nem szerepeltek a vendéglistán, azokat a szigorú biztonsági ellenőrzés, illetve a hely limitált befogadóképessége miatt sem állt módunkban beengedni."

/1602/A_Sto201621494816

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.