Az 57 éves popdíva az ausztráliai Brisbane-ben koncertezett, itt vette le a színpadra hívott 17 éves lány felsőjét. A tinédzser ennek ellenére sem érzi magát kellemetlenül a történtek miatt.

Valami nagyon nem stimmel mostanában a pop koronázatlan királynőjénél: Madonna rendszeresen késik a koncerjeiről, ahová sokszor részegen érkezik, és hülyeségeket beszél közben.

 

Forrás: Northfoto

Az 57 éves díva, akinek még javában zajlik gyermekelhelyezési pere volt férjével, Guy Ritchie-vel, csütörtök este az ausztrál Brisbane-ben lépett színpadra Rebel Heart koncertturnéja részeként, amely természetesen most sem telhetett el botrány nélkül.

A Courier Mail információi szerint Madonna, aki egyébként ismét jóval később kezdte el a show-t, felhívott egy 17 éves lányt a színpadra, akiről egyetlen mozdulattal lerántotta a fűzőszerű felsőjét - több ezer ember előtt szabadon hagyva a tinédzser melleit. Íme, az ominózus pillanat:

A lány - akit egyébként Josephine Georgiou-nak hívnak és modellkedik - meglepődött, de a lapnak elmondottak alapján egyáltalán nem érezte magát megszégyenülve. Csak én dönthetem el, hogy megaláztak-e vagy sem. Miért hiszik azt az emberek, hogy megszégyenültem a saját mellem, a mellbimbóm és a testem miatt? Nem is gondoltam volna, hogy olyan nagy dolog a mellem. Nekem ez semmiség volt - fogalmazott Josephine a lapnak.