Madonna színpadra hívott egy tinilányt, és mindenki előtt levetkőztette

Forrás: Northfoto -
mell színpad rajongó tinédzser lány vetkőztetés koncert Ausztrália Madonna Brisbane
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 57 éves popdíva az ausztráliai Brisbane-ben koncertezett, itt vette le a színpadra hívott 17 éves lány felsőjét. A tinédzser ennek ellenére sem érzi magát kellemetlenül a történtek miatt.

Valami nagyon nem stimmel mostanában a pop koronázatlan királynőjénél: Madonna rendszeresen késik a koncerjeiről, ahová sokszor részegen érkezik, és hülyeségeket beszél közben.

Forrás: Northfoto

Az 57 éves díva, akinek még javában zajlik gyermekelhelyezési pere volt férjével, Guy Ritchie-vel, csütörtök este az ausztrál Brisbane-ben lépett színpadra Rebel Heart koncertturnéja részeként, amely természetesen most sem telhetett el botrány nélkül.

A Courier Mail információi szerint Madonna, aki egyébként ismét jóval később kezdte el a show-t, felhívott egy 17 éves lányt a színpadra, akiről egyetlen mozdulattal lerántotta a fűzőszerű felsőjét - több ezer ember előtt szabadon hagyva a tinédzser melleit. Íme, az ominózus pillanat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.