Van egy magyar lány, aki mindvégig ott volt a szemünk előtt, eddig mégsem vettük észre. Pedig kiérdemelte volna, hiszen meztelenkedett a Kaliforgiában, szerepelt a Két pasi - meg egy kicsi-ben, és baráti kapcsolatait is lelkesen ápolja: Steven Tylerrel szusizgat, de Habony Árpád, és Andy Vajna közös fotóján is ő vigyorog. Nos, ezennel bemutatjuk Vass Zitát! 

Az IMDb szerint Vass Zita 1989. június 11-én született a kaliforniai La Jolla városában, (egyesek szerint Magyarországon született, és később édesanyjával együtt Amerikába ment), majd ahogy betöltötte a 16. életévét, azonnal Los Angelesbe költözött.

Persze mindez úgy történt, mint a tündérmesékben.

Zita ugyanis egy San Diego-i étteremben dolgozott, ahová egyik nap besétált egy ügynök, akinek a lány láttán rögtön felcsillant a szeme.

Forrás: Instagram / Vass Zita

A leányzó élete akkor mérföldkőhöz érkezett, a most 23 éves lány pedig már Hollywood része lett. Természetesen rengeteg munka vezetett idáig, például ez, és ehhez hasonló fotók:

És olyan filmszerepekkel is büszkélkedhet, mint például a nő, akit David Duchovny orálisan kielégített, vagy "a jó csaj 12 óránál", ahogy Charlie Sheen unokaöccse is felhívta rá a figyelmet a kávézóban álldogáló farmersortos lányra.

Zita persze a szociális kapcsolatira is nagy hangsúlyt fektet. A blogjára feltöltött képe alapján az Aerosmith énekesével, Steve Tylerrel mászkál szabadidejében. "Csak bekapok pár szusit a szomszédommal, Steven Tylerrel" - írta a kép mellé.

Emellett még ismerős lehet Habony Árpád és Andy Vajna közös fotójáról is, ami Franciaország legdrágább szállodájában, a Hotel du Capban készült - fedezte fel a Filmklub.reblog.hu. Íme!

Check my new Hungarian posse, including The legend himself #andyvajna #hotelducap #magyarok

Zita Vass (@zitavass) által közzétett fénykép,