Április elseje alkalmából összeszedtük a legviccesebb és a legkínosabb televíziós jeleneteket, amelyeket a mai napig örömmel indítjuk el a legnagyobb videómegosztó portálon. Sebestyén Balázs, Lilu és Azurák Csaba is helyet kaptak a listán. 

MTVA-pillanatok 

Meszes Boglárka, az MTVA műsorvezetője beszámolt az idei húsvétról, az ételszentelésről és persze a magyar népszopá.., izé, népszokásokról.

Azurák Csaba megpihent 

A híradós korán kelhetett, így egy kis szusszanásra volt szüksége a Tények két hírblokkja között. Szerencsére ezt is sikerült megörökíteni!

Lilu beszólt a tévénézőknek 

Lilu évekkel ezelőtt kicsit bátrabban nyilatkozott a tévéképernyők előtt. Persze a csinos műsorvezető nem tudta, hogy a kamera még javában forog, így egy elég kemény káromkodás vette kezdetét. 

Demcsák Zsuzsa röhögőgörcsöt kapott 

A műsorvezetőnél a Mokka reggeli adásában szakadt el az a bizonyos cérna, amikor a meghívott vendég a szarvasbőgésről kezdett hosszan beszélni. 

Szarvas László élőben káromkodott 

Az egykori híradós a Vissza a jövőbe második részének végét tette örökre halhatatlanná, amikor legnagyobb balszerencséjére nem vette észre, hogy a kamera már javában veszi őt. 

Sebestyén Balázs mindenkinek beszól 

A Class FM műsorvezetője évekkel ezelőtt még a Megállóban szólította le az utca emberét, persze nem mindig finom stílusban. Ezzel a műsorral vált országosan is ismertté, és ezt a mai napig nyíltan fel is vállalja.