Az egykor elismert orvos elbúcsúzhatott jó hírnevétől, miután kiderült, hogy elkábította az egyik betegét, és az öntudatlan nő arcára élvezett. 

A 22 éves nő fájlalta a vállát, ezért kereste fel a New York-i Mount Sinai Kórházat. A vizsgálat előtt a nővérek adtak neki egy adag morfiumot, átöltöztették, majd bekísérték a betegszobába. Ekkor bukkant fel Dr. Newman, akinek a nő hiába bizonygatta, hogy már kapott morfiumot,

újabb adagot adott neki a doki.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A nő félig-meddig tudatánál volt, ekkor elmondta az orvosnak, hogy a mellkasa jobb oldalán fájdalmat érez, de a férfi simogatni kezdte a melleit, majd később hátat fordított neki, és

maszturbálni kezdett.

A beteg annyira ki volt ütve a fájdalomcsillapítótól, hogy csupán annyira emlékszik, hogy Dr. Newman egy takaróval letörölgeti az arcáról a spermiumot. 

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Amikor a nő teljesen magához tért, bement a fürdőszobába, ekkor vette észre, hogy maradt még egy kicsi az arcán, amit bizonyítékként egy műanyag zsákba tett.

Ezután szólt egy másik doktornak, aki kihívta a rendőröket. 

Az orvos, dr. David Newman egyelőre nem kommentálta a történteket. A kórház viszont azonnal reagált, és felfüggesztette a férfit a rendőrségi nyomozás lezárultáig - számolt be a Mirror.