Öngyilkosságba kergette 18 éves barátját a fiatal lány

Forrás: Facebook -
halál barátnő öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiú mentális problémákkal küzdött, de ahelyett, hogy kedvese segített volna, inkább megerősítette benne, hogy a halál a legjobb megoldás. Ráadásul még tanácsokat is adott neki az öngyilkossághoz.

„Mindig azt mondod, hogy megteszed, aztán csak vársz… Ma este már tényleg tedd meg!” „Nem hessegetheted el magadtól! Most már tedd meg végre tényleg!” „Senki nem segíthet rajtad, még te sem segíthetsz magadon!” A családod szomorú lesz, de majd túllesznek rajta - Ilyen üzenetekkel bombázta hónapokon keresztül Michelle a 18 éves barátját, Conradot, aki tavaly nyáron végül megölte magát.

A fiú gázt vezetett a kocsijába, elájult, majd meghalt.

Conrad 18 évesen vetett véget életének Forrás: Facebook

A bíróságon kerültek elő a megdöbbentő levelek, amelyekből az is kiderült, hogy lány nagyon is jól tudta, hogy mit művel, valamint, hogy a fiú sokáig bizonytalan volt - számolt be a Daily Mail.

Mishelle Carter Forrás: Facebook

„Őszintén szólva megállíthattam volna…” - írja a lány egyik barátnőjének hónapokkal az eset után. „Vele beszéltem telefonon, amikor a kocsijában ült és szívta a gázt. Kiszállt, de azt mondtam neki, hogy menjen vissza.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.