Így fesztiváloznak a legnagyobb világsztárok Kaliforniában - Fotók!

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin -
fotó Coachella Palvin Barbara Mihalik Enikő fesztivál Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kalifornia állambéli Indio városában megrendezett Coachella fesztivál szinte minden évben több millió embert vonz, ami nem véletlen: a világsztár fellépők mellett könnyen találkozhatunk akár egy-egy hollywoodi hírességgel is. 

Cindy Crawford

A szupermodell 50 évesen is fantasztikusan néz ki, így a laza fesztiválszett mellé nem is kellett a kikent pofi. Ez igen!

Forrás: Twitter/Cindy Crawford

Palvin Barbara

A gyönyörű magyar modell egy kötött pulóver mellett tette le a voksát, mellé pedig füstös szemeket választott. Szexi!

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Kendall Jenner

A Kardashian-Jenner család fiatal üdvöskéje egy csipkés, fekete darabban ment bulizni a barátaival. Elég merész, hiszen a kép alapján nem igazán takarja a melleit.

Forrás: Instagram/kendalljenner

Mihalik Enikő

A magyar modell több barátnője társaságában vetette bele magát a féktelen bulizásba, méghozzá igen lenge öltözetben, sőt Enikő még kockás hasat is villantott!

Forrás: Instagram/mreniko

Bezsongott a sztárvilág – Elkezdődött a legőrültebb celebfesztivál

Minden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A Coachella-fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki. Hogy miért szeretik ennyire? Eláruljuk a titkot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.