Nagy változás Radics Gigi életében: Beyoncé sorsára juthat?

menedzser énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Giginek mostantól szétválaszthatatlan a magánélete és a munkája, ugyanis az édesapja fogja menedzselni, egyengetni a karrierjét.

A Radics családról köztudott, hogy igen összetartó: az énekesnő korábban leszögezte, hogy számára elképzelhetetlen, hogy ne a szüleivel éljen, vagy hogy ne legyen velük napi kapcsolatban. Mivel Gigi még csak 19 éves, így érthető, hogy

az édesapja, Tamás, rajta tartotta a szemét korábban is, hiszen szülőként szerette volna biztonságban tudni a lányát.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

Annak, hogy mostantól ő viszi a lánya karrierjével kapcsolatos ügyeket, nyilvánvalóan az az oka, hogy minden felvetődő problémát családon belül igyekeznek megoldani. Nem megkerülhetőek persze az anyagiak sem, hiszen logikus, hogy lehetőség szerint

ne egy külsős szakembernek fizessenek a menedzseri munkáért.

Minden bizonnyal nem lesz zökkenőmentes a közös munka, hiszen egy szülő a legtöbb esetben nem tud tárgyilagos maradni, illetve sokszor kíméletesebb, mint egy olyasvalaki, aki képes kívülről megítélni egy helyzetet - írja a Blikk.

"Gigi maximalista, ahogyan én is, sőt a legnagyobb kritikusa is én vagyok. Egy ország rajong érte, és hiába dicsérik meg százan, ha én azt mondom, hogy ez egy 10-es skálán csak 8-as produkció volt, akkor elgondolkodik rajta. Attól függetlenül, hogy az apja vagyok, baráti viszonyban vagyunk, és mindent megbeszélünk egymással. A célunk, hogy nemzetközi vizekre evezzünk" - nyilatkozta korábban az énekesnő édesapja, Tamás.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A lap kereste Gigit, aki hónapok óta az Egyesült Államokban tartózkodik, de nem érték utol. Korábbi menedzsere, Sárdi Mariann azonban így nyilatkozott: "Szeretettel gondolok vissza az elmúlt négy évre, ameddig Gigi menedzsere voltam. Rengeteg sikert éltünk meg együtt" - mondta, és sok szerencsét kívánt Gigiéknek.

A szülő árnyékában

Számtalan példát ismerünk a sztárvilágból, amikor rossz vége lett annak, ha egy szülő vitte csemetéje üzleti ügyeit. Az egyik legnagyobb botrány Beyoncé családjában történt. Az énekesnő az apjának köszönheti karrierje beindulását is, öt éve azonban kirúgta az apját, akivel máig nem rendeződött a viszonya. Azóta sem beszélnek. Reméljük, Gigiéknél harmonikusan megy majd a közös munka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.