Lagzi Lajcsi fenyegetve érzi magát

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
fenyegetés Galambos Lajos könyv Önindító Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könyvben írja meg Lajcsi az őt ért megpróbáltatásokat, szerinte nagyon sokan vannak, akik félnek a készülő írástól. Azt állítja, kapott már fenyegetést is. 

Lagzi Lajcsi a Muscic Fm reggeli műsorában számolt be arról, hogy már sokan megkeresték a készülő könyve miatt. Az Önindítóban Bochkor Gábornak, és műsorvezető társának mesélte el, milyen telefonhívásokat kapott már, amik szerinte “jóindulatba burkolt fenyegetések” voltak - írja az Origo.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Nemrég "egy ismert, komoly gazdasági, politikai és üzleti kapcsolatokkal rendelkező médiatanácsadó" hívta fel, hogy nehogy valami hülyeséget írjon a könyvébe, amiből esetleg nagyobb baja lehet. Állítása szerint már egy fegyveres testülethez tartozó tábornok is megkereste hasonló okokból.

"A könyvemmel kapcsolatban nagyon sokan félnek a nyilvánosságtól”

- mondta Lajcsi a műsorban, szerinte néhány fejezet már eljuthatott azokhoz, akiktől a hívásokat kapta.

Lagzi Lajcsi könyvet írt: „A kislányom fehérneműs fiókjaiban kutattak”

A mulatós zenész őszintén, a saját szemszögéből meséli el a letartóztatásának körülményeit. Ír a házkutatásról és arról is, hogyan vezették el őt bilincsben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.