Könyvben írja meg Lajcsi az őt ért megpróbáltatásokat, szerinte nagyon sokan vannak, akik félnek a készülő írástól. Azt állítja, kapott már fenyegetést is. 

Lagzi Lajcsi a Muscic Fm reggeli műsorában számolt be arról, hogy már sokan megkeresték a készülő könyve miatt. Az Önindítóban Bochkor Gábornak, és műsorvezető társának mesélte el, milyen telefonhívásokat kapott már, amik szerinte “jóindulatba burkolt fenyegetések” voltak - írja az Origo.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Nemrég  "egy ismert, komoly gazdasági, politikai és üzleti kapcsolatokkal rendelkező médiatanácsadó" hívta fel, hogy nehogy valami hülyeséget írjon a könyvébe, amiből esetleg nagyobb baja lehet. Állítása szerint már egy fegyveres testülethez tartozó tábornok is megkereste hasonló okokból. "A könyvemmel kapcsolatban nagyon sokan félnek a nyilvánosságtól” - mondta Lajcsi a műsorban, szerinte néhány fejezet már eljuthatott azokhoz, akiktől a hívásokat kapta.

Lagzi Lajcsi könyvet írt: „A kislányom fehérneműs fiókjaiban kutattak”
A mulatós zenész őszintén, a saját szemszögéből meséli el a letartóztatásának körülményeit. Ír a házkutatásról és arról is, hogyan vezették el őt bilincsben.