Az Ádám keresi Évát meztelen valóságshow első adása Petra és Josie történetével ért véget, és románcuk majd hétfő este folytatódik. De új lakók is érkeznek a szigetre: egy latin hódító, egy sportember és egy egzotikus külsejű „Ádám" lépnek a Csábítás partjára.

Megszereztük az első képeket a három új pőrén mutatkozó játékosról, így te is meglesheted, kik borzolják majd a szexi műsor nézőinek idegszálait.

Sanyi 41 éves és önmagát latin hódítóként, igazi macsóként jellemzi. Bevallottan csajt és nem feleséget keres. Nem válogatós, nincs zsánere, hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Egy éve szingli, emiatt magányos is, az utolsó barátnője sokkal fiatalabb volt nála. Gyűlöli a társkereső oldalakat, és bár volt pár ilyen randija, szerinte a társkeresős nők mind elmebetegek.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

John Patrick 29 éves és sokáig nem mert nyitni a lányok felé, inkább haverkodott velük. Azt tudja magáról, hogy a lányok szeretik a mosolyát és a szemeit, a külsejét pedig egzotikusnak találják. John Patrick a természetes és nőies idomok híve, a plasztik csajok taszítják, ahogy a butaság, affektálás és az anyagiasság is. Romantikus alkatnak tartja magát, aki szívesen főz a másiknak, szereti meglepni a kedvesét, szívesen szervez programokat is. Nem hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, szerinte meg kell ismernie az illetőt, hogy szerelmes lehessen.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

A 26 éves Bence igazi sportember, amerikaifocizik. Külsőre nincs zsánere, de a fekete hajat, kreol bőrt nagyon bírja. Utálja a rinyáló, csiripelő nőket, valamint rosszul van a póthajtól, a műszempillától és a műmellektől is. A belső tulajdonságokat illetően Bence az őszinteséget emeli ki. Nem skalpvadász, de semmi jó elrontója nem akar lenni – persze megválogatja, hogy kivel fekszik le.

Forrás: Viasat / Szoke Richard
Az Ádám keresi Évát szabályai:
A szokatlan szerelem-kísérlet bevállalós szereplői gátlásaiktól - és ruháiktól - megszabadulva próbálnak társra lelni a világ egyik távoli, lakatlan szigetén.
Az Ádámok és Évák néhány személyes tárgyukkal érkeznek a „Csábítás partjára". Itt hamar kiderül, hogy a sallangok nélküli hódítás képes-e a lelküket is megnyitni.
Ebben az édenkertben minden adott a tökéletes románchoz, de könnyeket, sőt: árulást is hozhat a szokatlan párkeresés. A trópusi édenkertbe folyamatosan újabb és újabb rivális érkezik, így a kiválasztottért meg kell küzdeni.
A Csábítás partjáról a „Szerelem szigetére" már csak azok a párok jutnak el, akik között valóban felizzik a szerelem szikrája. A kettesben töltött 24 óra után fordulhat a kocka, ha immár ruhába bújva, esetleg erejét veszti a vonzerő. A hotelben eldől, hogy Ádám és Éva együtt folytatja-e tovább, vagy a rendhagyó randevú egy múló emlék marad csupán.