Marsi Anikó: "Nagyon elszomorít, ha csalódást okozok"

Forrás: TV2 -
Palik László TV2 műsorvezető Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó nem tagadja, nagyon izgult a képernyőre való visszatérésekor. Az egykori RTL Klubos, most a TV2 Tények című műsorát vezeti Gönczi Gábor oldalán. Arról beszélt, hogy érezte magát az első adás alatt és azt követően. 

"Izgatottan, feszülten, boldogan, és még sorolhatnám a jelzőket napestig. Az egész nap valahogy nagyon ismerős, otthonos érzést hozott magával. A készülődés, a ritmus, az élő adás közeledte, majd maga az adás újra és újra visszarepített a múltba, mintha nem is telt volna el hét év az életemből e nélkül az intenzív izgalom nélkül" - vélekedik Anikó, majd értékelte első közös szereplésüket Gönczi Gáborral.

Forrás: TV2

"Egy műsorkészítő szerepe az adás befejezése után megszűnik. Onnan már csak a nézőnek és a kritikusnak lehet szava, és ha tetszik, ha nem, őket nem lehet leváltani. Mindig nagyon boldog vagyok, ha vannak olyanok, akiknek tetszik az a műsor, amiben közreműködöm, és nagyon elszomorít, ha csalódást okozok. Mindig, minden erőmmel arra törekszem, hogy a csalódottak közül minél több nézőt át tudjak csábítani az elégedettek táborába" - nyilatkozta és hozzátette, a nagy napra férje, Palik László is hazatért. "Én a férjemet még soha nem láttam izgulni, sem televíziósként, sem autóversenyzőként, sem semmilyen más szerepben. Viszont hétfőn azt hiszem, ő izgult jobban kettőnk közül" - nyilatkozta Anikó a Blikknek

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.