A műsorvezető elárulta, milyen érzéseket keltett benne, amikor először nézte vissza magát. Nem volt jó véleménnyel a teljesítményéről.

A Tények újdonsült műsorvezetője nem fél a feladattól, amit kapott, de nem volt mindig megelégedve a teljesítményével. Elárulta, hogy amikor először nézte vissza magát, milyen érzéseket keltett benne a látvány.

Forrás: TV2

Marsi Anikó a TV2 Red Carpet című műsorában vallott arról az emlékről, amikor egyetemi évei alatt először állt kamerák elé. Nem értékelte pozitívan akkori teljesítményét, sőt, teljesen ki volt akadva.  “Magas hangon beszéltem, borzalmasan néztem ki, valami rettenetes volt” - ismerte be Anikó. Osztályfőnökei, Vitray Tamás és Horváth Ádám azonban megnyugtatták őt. “Látja, kedves Anikó? Ez volt a cél, szerettük volna szembesíteni önt azzal, mi az, amit jelen pillanatban produkálni tud. De higgye el, nem véletlen volt a kiválasztás, van magában potenciál. Majd mire elvégzi ezt az egyetemet, ki fog kupálódni, és nem lesz ennyire rossz” - idézte fel Anikó tanárai szavait.