Az Ádám keresi Éva szereplői megmutatták, hogyan kell pucsítani súlyemelés közben, és milyen a fatartás gyakorlat, amikor a kukik liánként lógnak alá.

A prüdériát nélkülöző társkereső harmadik részében Máté megjelenése meglepetésként érte a szigetlakókat, hiszen a függőágyban heverészve jelezte, ő is ringbe száll a szerelemért. A fiúnak első látásra Kloé jött be, ami nem csoda, hiszen az egyetlen hölgy volt a társaságban. A szőkeség ezzel előkelő helyzetbe került, hiszen három férfi között egyetlen nőként csábíthatott.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Másnap reggel a srácok megmutatták, milyen pucéran edzeni, Kloé pedig felkapta a súlyokat, és pucsítva emelgetni kezdte. Bence kiakadt, hogy Máté beleköpött a levesébe, és megzavarta a gyönyörű pillanatot, amikor Kloéval édes kettesben súlyzózhatott. „Igazi Homo erectus kategória, aki próbálja a testiséget és ezt az ösztönös hungabungát erőltetni” – duzzogott Bence, aki ezzel trash-irodalmi magasságokba emelkedett.

Forrás: Origo

Az édes négyesnek egy palackposta vetett véget, amelyben az állt, Kloénak választani kell, kit visz magával a szerelem szigetére. Végül a lány választása Bencére esett, akivel igazi jó cimbik lettek, ám a végső döntésnél a szerelem szigetéről nem tartott a fiúval, így mindketten szingliként hagyták el a paradicsomi környezetet, ahol egy estét tölthettek.

Mindeközben a csábítás szigetére két lány érkezett, a felnőttfilmes Petu, akinek munkája miatt nehezen megy a társkeresés, így gondolta, belevág ebbe, a számára egyáltalán nem furcsa kalandba. Vele együtt érkezett Niki, a szimpátia pedig egyből kialakult a fiúk-lányok között. Patrick Petura vetett szemet, Niki meg Máté felé rebegtette a szempilláit.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Fürdés közben azt is megtudhattuk, a felnőttfilmes Petu hátára Tara istenő van tetoválva, és érdeklik a buddhista tanok. A naiv John Patrick el is alélt, micsoda különleges lánnyal találkozott.

A napfelkelte után megnézhettük, hogyan zajlik egy jógaóra anyaszült meztelenül, és bár a fiúk nem rajongtak Petu ötletéért, végül mindannyian fatartásba vágták magukat, a kukik pedig liánként lógtak alá.

Forrás: Viasat3

Végül kialakultak a párosok, Máté Nikivel főzött és civakodott, mint egy házaspár. Petu pedig Johnnal andalgott, ám ekkor jött a hidegzuhany. Petu az esti vacsoránál társainak bevallotta, hogy a felnőttfilmek világából jött. Patrick rettentően kiakadt: „Ne szívass” – szakadt ki az őszinte döbbenet a macsóból. „Szerintem mindig van másik lehetőség, ezt a legaljának tartom” – tette hozzá Patrick.

A pucér társkereső harmadik része tehát egy pofás feszkóval ért véget. Patrick összes terve dugába dőlt, a fiú magába roskadva kapkodta a levegőt az éj leple alatt. Majd mindezt egy drámai bejelentéssel tetőzte Petu, aki zokogva elárulta, nagypapája még nem tudta, mivel keresi a kenyerét. Nos, a nagypapi egyből a tévéből tudhatta meg kisunokája eltitkolt foglalkozását.

A pucér társkereső szereplőjével beszélgettünk

"Az motivált, hogy meztelen lányokat lássak" - mondta Sanyi nagy mosollyal az arcán a Life.hu interjújában