Cooky marad a Music Fm-nél, vagy repülni fog?

Forrás: Music FM -
Music Fm Cooky repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett egyik zsűritagja komoly döntés előtt áll és mindenképpen jól át kell gondolnia, hogy mihez kezd majd az életével.

„Most pont különböző tárgyalások folynak, különböző légitársaságokkal. Nyáron el fogom dönteni, hogy mit csináljak végre, mert vagy folytatom a médiában, vagy a repülésben. Most kemény és hosszú döntés jön, nehéz időszak és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, hogy kell döntsek, de a médiában nagyon jól érzem magam, a repülés az egy szerelem-dolog, szóval nehéz. A mérleg jelenleg 50-50%. Meglátjuk” – mesélte el Cooky a Fem3 Café műsorában.

Forrás: Music FM

A döntés azért is nehéz, mert Cooky már letette az utasszállító repülő vezetési engedélyét is, ám imádja a médiát is, ám sajnos a repüléssel már nem sokat várhat,

így hamarosan döntenie kell.

„Amikor túl öreg vagy, akkor a légitársaságok már nem nagyon akarnak veled foglalkozni. Általában 55 éves korig tudsz pilótaként felvételizni, de már én is negyven múltam. Egy vagy két éven belül muszáj lesz döntenem” – tette hozzá Cooky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.