Az Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjének macsója feladta a játékot, mert teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy kiválasztottja felnőttfilmes. Mégis a legrosszabb élménye nem ez volt a szigeten.

John Patricknak a meztelenkedés belefér, a pornózás már nem, sőt odáig ment, hogy faroklóbálva, dacosan faképnél hagyta társait. 

Forrás: Viasat/Szoke Richard

Megbántad, hogy feladtad a játékot?
Nem bántam meg, mert olyan lánnyal, aki pornózással foglalkozik, nem alakítanék ki komoly kapcsolatot. Nem ítélem el a pornózást, de nem szeretném, ha a barátnőm ezzel foglakozna.

Miért lepődtél meg, hogy a szereplők között van felnőttfilmes, hiszen számíthattál rá, hogy egy ilyen műsorban lesznek pornósok vagy táncoslányok?
Igaz, hogy sok valóságshow-ban szerepeltek olyanok, akik ezt a foglalkozást űzték, viszont Petut látva, ez eszembe sem jutott. Nem mondta el a legelején az igazságot, ha így tesz, nem is kezdek vele ismerkedni. Az alkatából sem gondoltam, hiszen olyan vékonyka lány, szerénynek tűnt, nem az a tipikus nagy mellű pornós csaj.

Fotó: Viasat3/Szőke Richárd

Előfordult a szigeten, hogy palástolni kellett a merevedésed?
Próbáltam visszafogni magam. Mivel a lányok dekoratívak voltak, amikor a gömbölyded vonalaikat, mellüket, a popsijukat látva belegondoltam egy-két dologba, akkor  volt, hogy a tengerbe menekültem, és lehűtöttem magam. 

Azóta, amikor ismerkedsz, mit szólnak a csajok ahhoz, hogy szerepeltél egy pucér társkeresőben?
Változó, de például az ismerőseim is megkeresnek, és a konzervatívabbak is dicsérnek, hogy szuper, hogy ezt bevállaltam. A csajok pedig elfogadják, ha mégsem, akkor próbáltam kimagyarázni. 

Legjobb élmény?
Az, hogy eljutottam egy ilyen csodálatos szigetre.

Legrosszabb élmény?
Hiába vagyok fekete, Magyarországon nőttem fel, és az ötvenfokos meleget nehezen viseltem, megterhelte a szervezetem. Emellett természetesen az is, hogy fel kellett adnom a játékot. 

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Fel „kellett" adni?
Abban a helyzetben ez volt a legjobb döntés, mert a megismert lányok nem jöttek be. A sok csalódottság vezetett ide, hogy egyik lány sem nekem való, válogatós vagyok.

Petu filmjeit megnézted?
Csupán egy-két fotót láttam, de annyi elég is volt. Ez nem azt jelenti, hogy nem nézek pornót, de amiben ő szerepelt, arra nem voltam kíváncsi. Gondolok itt arra, amikor egy öregemberrel gyúrták egymást.