Natalia Oreiro Vad Angyal születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalia Oreiro egészen fiatalon elkezdte a szakmát, 8 évesen már a színészkedést tanulta. Egész élete a forgatásokról szólt. A várva várt ismertséget a Vad angyal hozta el számára.

Énekesnőnek sem utolsó a 39 éves Natalia Oreiro, de a színészet az ő igazi szerelme. Reklámfilmekkel kezdődött a pályafutása, majd több kisebb szerepet is kapott különböző sorozatokban.

Natalia Oreiro ma is épp olyan csábító, mint a Vad angyal idején Forrás: Origo

1998 volt az ő leggyümölcsözőbb éve, hiszen akkor kezdték el forgatni a Vad angyal című telenovellát, amelyben főszerepet kapott. A sorozatot több mint 80 országban vetítették, köztük Magyarországon is. Óriási ismertséget hozott számára Milagros Esposito alakítása, ahogy szereplőtársának, Facundo Aranának a karrierjét is megdobta ez a szappanopera. Natalia manapság is sorozatokban szerepel, legutóbb fiatalkorában megerőszakolt nőt alakított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.