Ördög Nóra és Majka ősztől együtt vezet műsort

TV2 Star Academy Majka tehetségkutató Ördög Nóra Majoros Péter műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadonatúj zenei tehetségkutató indul ősszel a TV2-n Ördög Nóra és Majoros Péter Majka vezetésével.

A Star Academy fiatal tehetségei heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő show-kra, hogy a nézők és a zsűri szavazatai alapján eldőljön, ki viszi haza a 40 millió forint értékű fődíjat.

Forrás: Tv2

„A Star Academy jelentősége abban rejlik, hogy azon túl, hogy tehetségeket keresünk, olyan felkészülési lehetőséget is kapnak a fiatalok, ami stabil alapot jelent a karrierjük elindításában. Heteken keresztül pontos órarend szerint, profi tanárok készítik fel őket, hogy minél jobban kibontakoztathassák a tehetségüket. Ráadásul a nézők sem maradnak le semmilyen részletről, hétköznap esténként a napi összefoglalókban követhetik kedvenceiket, az élő showkban pedig a zsűrivel együtt dönthetnek az énekesek sorsáról. Egy ilyen nagyszabású műsorhoz pedig egy igazán profi műsorvezetőpáros illik, így a Rising Star után Ördög Nóra és Majoros Péter Majka újra együtt áll majd a kamerák elé" – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.