Bárdos András Freddie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bárdos András keményen kiosztotta Freddie-t, mondván, hogy mióta hazajött Stockholmból, csak nyavalyog, és hogy örülhet a 19. helynek...

Több mint 1700 megosztásnál jár "Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rád, Freddie" - Ezt üzeni Magyarország! című cikkünk, amelyben azokat a kommenteket gyűjtöttük össze, amik a hazatérése után vigasztalhatatlan énekesnek szóltak.

A magyar csapat Stockholmban Forrás: Andres Putting

Pár nappal később azonban Bárdos András megelégelte, hogy Freddie a hazatérése óta csak kesereg és sajnáltatja magát, ezért a Facebookon olvasott be a fiatal sztárnak. Akkor megkérdeztük a Life.hu olvasóit, kinek adnak igazat. Az érthetően csalódott Freddie-nek, avagy a tévés műsorvezetőnek, aki szerint igenis tanulni kell a hibákból. Szavazásunkra több, mint 5600 válasz érkezett:

Tégy igazságot!

Az olvasók többsége pedig Bárdos Andrást "hozta ki győztesen".

Az egyik hozzászóló viszont döntetlent ítélt a kommentjében: "Azt gondolom, hogy mindenkinek igaza van. A fiú zenész, és engedjük meg neki, hogy a hallottak alapján jobban meg tudja ítélni a zenei részét, mint akik nem vagyunk benne.

Fotó: Lukács Dávid

Bárdosnak igaza van, mert Freddie egy csapásra befutott, és nagyon népszerű lett. Nagyon szerettük, és akik évek óta nézzük ezt a műsort, mi tudjuk, hogy mindig az országok egymáshoz való kapcsolata döntött. Igazándiból az orosz ugyanezt érezte, ahol a tét is nagyobb volt. Képzeljétek el mit érez az ausztrál, aki a megváltoztatott pontozás miatt nem nyert. Freddie tegye a dolgát. A sportember, nem szeret kikapni. Most ez történt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.