Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bárdos András keményen kiosztotta Freddie-t, mondván, hogy mióta hazajött Stockholmból, csak nyavalyog, és hogy örülhet a 19. helynek...

Több mint 1700 megosztásnál jár "Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rád, Freddie" - Ezt üzeni Magyarország! című cikkünk, amelyben azokat a kommenteket gyűjtöttük össze, amik a hazatérése után vigasztalhatatlan énekesnek szóltak.

A magyar csapat StockholmbanForrás: Andres Putting

Pár nappal később azonban Bárdos András megelégelte, hogy Freddie a hazatérése óta csak kesereg és sajnáltatja magát, ezért a Facebookon olvasott be a fiatal sztárnak. Akkor megkérdeztük a Life.hu olvasóit, kinek adnak igazat. Az érthetően csalódott Freddie-nek, avagy a tévés műsorvezetőnek, aki szerint igenis tanulni kell a hibákból. Szavazásunkra több, mint 5600 válasz érkezett:

Az olvasók többsége pedig Bárdos Andrást "hozta ki győztesen".

Az egyik hozzászóló viszont döntetlent ítélt a kommentjében: "Azt gondolom, hogy mindenkinek igaza van. A fiú zenész, és engedjük meg neki, hogy a hallottak alapján jobban meg tudja ítélni a zenei részét, mint akik nem vagyunk benne.

Fotó: Lukács Dávid

Bárdosnak igaza van, mert Freddie egy csapásra befutott, és nagyon népszerű lett. Nagyon szerettük, és akik évek óta nézzük ezt a műsort, mi tudjuk, hogy mindig az országok egymáshoz való kapcsolata döntött. Igazándiból az orosz ugyanezt érezte, ahol a tét is nagyobb volt. Képzeljétek el mit érez az ausztrál, aki a megváltoztatott pontozás miatt nem nyert. Freddie tegye a dolgát. A sportember, nem szeret kikapni. Most ez történt."