Egy lány és két fiú érkezik a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában. Íme, a felhozatal!

Reni 29 éves, és szereti, ha bámulják, és szívesen mutogatja a testét idegen férfiaknak. Nem tartja magát kapcsolatfüggőnek, de nagyon vágyik már egy normális fiúra, aki elfogadja, törődik vele. Reni sokat – és általában az interneten – ismerkedik. Ő szokott nyitni a fiúk felé, de az elutasítást rosszul viseli. Romantikus típusnak tartja magát, és azt mondja: nagyon szeret bújni a fiúkhoz.

Forrás: Viasat/Szoke Richard

Reni a magas, sportos, sötét hajú fiúkat kedveli, nagy gyengéje a kék szem. Szereti, ha a srác humoros, a csúnya beszéd azonban taszítja, ahogy a dohányzás is. Ami a testiséget illeti: a szenvedélyes szexet szereti, és nem veti meg a szerepjátékokat sem.

Jani 34 éves, és hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Óvatosan közeledik a kiszemelt lányhoz, az ismerkedés során nehezen tud olvasni a jelekből, inkább a szavakból ért. Nehezen viseli, ha behatolnak az intim szférájába. Konfliktuskerülő, nem lehet vele veszekedni.

Forrás: Viasat/Szoke Richard

Jani úgy fogalmazott: „a testesebb csajok is bejönnek neki", nincs kimondott ideálja. Ami a belsőt illeti, az álmai asszonyát megértőnek és kompromisszumkésznek írta le. Romantikus alkatnak tartja magát, és érdeklik a spiritualitással, valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos témák. Egy speciális diéta miatt Janinak háromóránként ennie kell. Saját bevallása szerint „nem lesz idegbeteg", ha nem jut kajához, de hat óránál több ne legyen két étkezés között.

Nem szereti az egyéjszakás kalandokat, mert szerinte ezek a „kapcsolatok" nem vezetnek sehová. Szereti kényeztetni a partnerét, és ő is szereti, ha kényeztetik. A testépítés nagyon fontos számára, hetente 8-9 alkalommal edz.

Krisztián 24 éves, és azt mondja magáról: a zord külső érző belsőt takar.
Eddig csak komoly kapcsolatai voltak, de ezek többnyire balul sültek el: megcsalták és átverték a lányok. Kapcsolatfüggő, hisz abban, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Neki is szüksége van egy otthoni, biztos háttérre.

Forrás: Viasat/Szoke Richard

Nagyon szeret flörtölni a lányokkal, igazából ez a lételeme. A természetes, sportos lányok tetszenek neki, egy kis plasztika belefér, de a normál határokon belül. Azt mondja: a legelső dolog, amit megnéz egy lányon, a bőre. Igazi oroszlán, még magára is tetováltatta. Elég nyers a humora, ezt vagy szeretik benne, vagy nem. Azt mondja: a szex terén mindenevő.

Forrás: Viasat/Szoke Richard