Meggyilkolta barátnőjét, majd közzétett a halott nőről egy képet az áldozat közösségi oldalán a 45 éves férfi. A távolabbi ismerősök hiába jelentették a képet, a Facebooknak 36 órába telt, hogy levegye.

Nem sértette kifejezetten az oldal szabályzatát az a fotó, melyet a 42 éves Jennifer Streit-Spears holttestéről tett közzé gyilkosa, Kenneth Amyx. A férfi a következő felirattal osztotta meg a nő véres vagy sáros testéről készült fotót: “Kérlek, imádkozzatok értünk”. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A nő egyik ismerőse elmondta, a fotókon nem látszott egyértelműen, hogy mi történhetett, de mindenképpen nagyon ijesztőek voltak. Az ismerősök sem tudták pontosan, hogy mi történt, ezért egymást kezdték el hívogatni, hátha valaki tud valamit. Közbentöbben is jelentették a képet a Facebookon, ám a közösségi oldal szerint azok nem sértették az oldal szabályzatát, így 36 órába telt mire a képek lekerültek a nő oldaláról. A feltételezett gyilkost elfogta a rendőrség, akit más bűncselekményekkel is gyanúsítanak, a többi között fiatalkorú molesztálásával - írja a New York Post.