Már csak két adás van hátra, de még mindig érkeznek új szereplők. Ezúttal egy lány és egy fiú lép a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában!

Lúcia 21 éves, és édesanyja a legjobb barátnője: mindent megbeszélnek egymással. Lúcia nagyon szereti megfigyelni az embereket, és arra az időszakra háttérbe húzódni. Egyébként alkalmazkodó típus, könnyen feltalálja magát szokatlan helyzetekben.

ViasatForrás: Viasat/Szoke Richard

Lúcia szerint az ideális pasi magas, barna hajú, testalkatra nincs kikötése. Azt mondja: szereti, ha a férfi férfi a kapcsolatban, éppen emiatt kedveli az idősebb korosztályt. Akit eddig meg akart szerezni, soha nem jött össze, mindig őt nézik ki a férfiak. Romantikus alkat, szereti, ha kényeztetik és ajándékokat vesznek neki. Ő is szereti kényeztetni a párját, nagyon odaadóan tud viselkedni. Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra.

Nem annyira fontos neki a szex: a legtöbb fél év volt, amíg nem csinálta.

Szereti, ha tiszteletben tartják az intim szféráját, és ő döntheti el, hogy kit enged be.

Bence 24 éves, és a 6. adás végén lépett a Csábítás partjára. Fél éve szingli, hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Nagydumás, bombázó csajt szeretne találni magának, akinek jó a humora is. Szereti, ha a nők kihívóan viselkednek, és nyomulósak. Bence nagyon önállónak tartja magát: évek óta önfenntartó, ezt nagy előnyének tartja, és büszke rá. Ugyanakkor azt sem titkolja, hogy szerinte a lányok gyerekesnek találják. 

Forrás: Viasat/Szoke Richard

Saját bevallása szerint nem könnyű természetű, kicsit öntörvényű. Bár nem tartja magát pletykásnak, mégis szívesen részt vesz abban, ha valakit kibeszélnek körülötte. Bence nem szereti, ha belemásznak az intim szférájába, és azt sem titkolja, hogy könnyen elsírja magát. Fontosnak tartja a szexet, azt vallja, ha egy kapcsolatban nem működik a testiség, akkor azon változtatni kell.