Az ifjú Schumacher ismét bizonyított

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Jens Wolf -
autóverseny győzelem Mick Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az F4 hétvégi fordulójában kétszer is nyerni tudott Mick, így felzárkózott a pontversenyt vezető Joey Mawson mögé.

Második futamgyőzelmét érte el Mick Schumacher az idei F4-es szezonban. ráadásul a hétvégén duplázni is tudott. Legfőbb ellenfele, Joey Mawson ráadásul csupán az 5. lett, így Mick nagyot lépett előre a bajnoki pontversenyben is.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Jens Wolf

Az ellenfelek balesetei nem hagytak teret az igazi küzdelemnek, de így is büszke lehet magára az ifjú Schumacher. A pontversenyt továbbra is Mawson vezeti 152 ponttal a 149 pontos Schumacher előtt, de még 5 forduló 15 futama vár a mezőnyre a szezon végéig - írja az Origo. Hiába a sikerek, sok lapban nem jelenhet meg Mick, ugyanis a menedzsmentje minden interjúigényt elutasít, ami felbőszíti az újságírókat. Az viszont még jobban, hogy a fiatal versenyző Norbert Haug kérdéseire mégis válaszolt, valószínűleg azért, mert a szakember régóta jó kapcsolatot ápol a családdal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.