Egynapos városnézésre érkezett Budapestre a kolumbiai származású egyetemista lány, de utazásának tragikus vége lett. 

Elkábították, majd megerőszakolták az öntudatlan kolumbiai állampolgárságú, tanulmányait Németországban folytató egyetemista lányt. A fiatal városnézésre érkezett Budapestre még 2010-ben, utazását Pozsonyba folytatta volna tovább, ám aznap már nem indult buszjárat. Ezért döntött úgy, hogy stoppal próbál eljutni a városba, valószínűleg ez volt élete legrosszabb döntése. 

Képünk illusztrációForrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou

Négy férfi vette fel a lányt, akik azt ígérték 50 euróért cserébe elviszik őt, ám Pozsony helyett csak Érdig jutottak. Először kávéval próbálták elkábítani, majd végül valamilyen szerrel kevert üdítőitalt sikerült megitatniuk vele.  Kivitték Érd külterületére, és levetkőztették. Az egyik férfi a kocsiban közösült vele, miközben a többiek fogdosták a lányt,  aki magához tért, és próbált segítséget kérni. A férfi azonban orális aktusra kényszerítette, majd egy másik pedig az autótól néhány méterre vitte, ott kényszerítette vágyai kielégítésére. Végül a XI. kerületbe vitték, és otthagyták. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A Budaörsi Járási Ügyészség 2016. május 10-én emelt vádat a négy elkövető ellen védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, több személy által elkövetett szexuális erőszak és személyi szabadság aljas célból elkövetett megsértése miatt. A négy vádlott 2015 májusától van előzetes letartóztatásban, amit a bíróság az elsőfokú bíróság ügydöntő határozatá­nak kihirdetéséig fenntartott – írja a Bors