A 34 éves férfira az otthona kertjében, meztelenül, tehéntrágyával összekenve, és azt majszolgatva találtak rá a rendőrök. Mellette pedig a halott édesanyja feküdt.

Agyonverte 69 éves édesanyját az a férfi, aki a tragédiát megelőzően az interneten rendelt ketamint. A 34 éves Alun Evans a drogok befolyása alatt hallucinálni kezdett, és elmondása szerint azért ölte meg az anyját, mert boszorkánynak hitte, pedig a nő nem akart mást, csak rávenni a fiát, hogy igyon vizet, hogy

a drogok gyorsabban kiürüljenek a szervezetéből.

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint, amikor kiértek a nő otthonába, a férfi meztelen volt, és tehéntrágyát evett, mellette pedig az anyja holtteste hevert. Alun pedig csak annyit mondott, hogy

"Azt hiszem megöltem az anyámat, mert egy boszorkány volt." 

De a férfi képzelgései itt nem értek véget, mint kiderült azt hallucinálta, hogy a Bear Grylls egyik részében szerepel, amikor pedig elfogták közölte a rendőrrel, hogy "Bízom benned Bear!"

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A férfi egyelőre előzetesben van, a tárgyalások pedig megkezdődtek, ám még nem született ítélet. A bíróságon viszont elhangzott, hogy Evans nagyon régóta drokproblémákkal küzdött, valamint, hogy az anyja mindig is támogatta és megvédte, ezért is álltak közeli kapcsolatban egymással. A vádlott ezt hallva sírni kezdett - számolt be a Mirror.