Lucia, Trixi és Petu mindent eldöntő feladatot kaptak, Krisztiánt kellett elcsábítaniuk, a srác igazi háremben érezhette magát.

Petu gyümölcsökkel, Lucia testfestéssel, Trixi pedig, mivel új oldalát szerette volna megmutatni a fiúnak, egy meztelen masszázzsal lepte meg. Krisz nagyon élvezte a különleges fejkényeztetést.

Forrás: Viasat3

„Krisztián, kérdezhetek? Mik az esélyeim nálad?" – tette fel a konkrét kérdést Trixi.
Őszinte leszek, eddig az utolsó helyre tettelek, de amit most kitaláltál, ez most betalált!" – ecsetelte Krisztián.

A következő csábító Lucia volt, aki a szexi testére festett műalkotásokat magyarázta. Így aztán Krisz pontosan szemügyre vehette a bombázó minden porcikáját. Petu mindeközben azon vekengett, vajon beelőzi-e riválisa....

Lucia azonban nem tétlenkedett, és a fiú nemi szerve köré egy elefántot pingált, a kérdés csak az, az erotikus ecsetvonásokat hogyan viselte Krisz? Ígérjük, kifaggatjuk erről.

Forrás: Viasat3

Petu a hasán keresztül szerette volna megfogni a fiút, ezért egy lakomával vendégelte meg. A közös falatozásnak azonban feszült beszélgetés lett a vége, mert Petu ahelyett, hogy kényeztette volna a fiút, számonkérte.

Fotó: Viasat3

„Sajnos Petrával elindultunk egy lejtőn, mert nem tud elvonatkoztatni a féltékenykedésről" – jegyezte meg Krisztián, aki végül kifejtette, hogy a lányok jól teljesítettek, kivéve Petut, aki felbosszantotta őt.