Az Ádám keresi Évát felnőttfilmesét vitte magával Krisztián a romantikus randevúra a Szerelem szigetére. Ám az édenkertben jött a letaglózó vallomás.

Igaz, Krisztiánnak kezdett elege lenni Petuból, akit felemésztett a konkurenciaharc, amit a szilikonmellű, dekoratív Luciával vívott, mégis a végső döntésnél őt választotta. Így ők lettek az intim társkereső utolsó párja. A nagy lávsztorinak azonban Petu vallomása vetett véget.

Forrás: Viasat3

„Volt valami, amit nem mondtam el neked, arról van szó, hogy pornózok, de nem olyan régóta” – mentegetőzött Petu.

„Ezt miért nem mondtad el hamarabb? Úgy gondoltad, elkezdesz egy játékot, és utána majd nekem szegezed ezt a dolgot?” – kérdezte Krisz, akit ledöbbentett a vallomás, és leszögezte, hogy az ő barátnője ne pornózzon.

„Most kerültem olyan helyzetbe először, hogy megbántam, hogy ezzel kezdtem foglalkozni” – lamentálgatott Petu, aki nem tudta megígérni a macsónak, hogy le tudna mondani a felnőttfilmes keresetéről Krisztiánért.

A romantikus szigeten a pár külön csodálta a naplementét, és mindenkinek az járt a fejében, most mitévő legyen. Végül külön szenderültek álomra. Majd reggel jött a nagy döntés, együtt vagy külön távoznak-e a szigetről. A viharos románcnak azonban romantikus ölelkezés és csók lett a vége.

Forrás: Viasat3

„Remélem, Petra felhagy azzal, amivel eddig foglakozott, ez a bizalom első jele” – mondta Krisztián, aki biztosította a lányt, segíteni fogja mindenben.