Az Ádám keresi Évát szőkesége életben sokkal virgoncabb és szebb, mint a tévében. Az extrém társkereső finalistáját kifaggattuk szerelemről, féltékenységről és arról, hogy folytatja-e felnőttfilmes munkáit.

Petu és a műsorban megismert párja, Krisztián kéz a kézben ültek az interjún, így egyértelmű volt, a viharos kezdet után révbe ért a kapcsolatuk. 

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

Együtt vagytok, működik a szerelem?
Igen, együtt vagyunk! A féltékenykedés megvan, de most, hogy lecsengett a műsor, már nyugodtabb leszek. Az utolsó két adást látva előjöttek a kinti emlékek, amire nem szerettem volna emlékezni.

Mi a helyzet a felnőttfilmes munkákkal, hiszen Krisztián azzal a feltétellel jött el veled a szigetről, hogy befejezed?
Azon vagyok, hogy nullára redukáljam a forgatásokat, azóta csak szólót forgattam, és nem is nagyon jönnek felkérések. Régebben is külföldi partnerekkel dolgoztam, magyarokkal nem nagyon, ezért nem érzem annak a hatását, hogy voltam a műsorban, nem lett több megkeresés. Hamarosan elvégzek egy körmössulit, és néztem egy stábos iskolát is. Szívesen tevékenykednék a médiában, de nem a kamera előtt, hanem mögötte. Az iskolapadba nehezen ülök be, mert nem szeretek tanulni. A testvéreim egyetemisták, a mamám is mindig noszogat, hogy milyen iskolákat látott nekem.

Te vagy a család fekete báránya?
Igen, abszolút! A nővérem nagyon kiakadt, amikor jelentkeztem, de nem volt mit tenni, mert amit én a fejembe veszek, azt végig is csinálom, és nem tudott lebeszélni.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Visszatérve a műsorra, hamar összefeküdtél Krisztiánnal, ez nem volt egy rossz taktikai lépés?

Nem! Máskor is így csináltam, és működött is sokáig az a kapcsolatom. Amikor megláttam Krisztiánt, tudtam, hogy meglesz!

Ilyen vérmes csaj vagy? Mert nekem inkább enerváltnak tűntél a tévében.
Amikor Niki elment, attól kezdve már jöttem volna haza, hiányzott a család. Talán ezért tűnhettem fáradtabbnak.

Legjobb élmény?
Amikor Krisztiánhoz odafutottam, és csókban forrtunk össze a műsor végén.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Legrosszabb élmény?

Amikor megláttam, hogy Lúcia kipingálta Krisztián egész testét, az nagyon rosszulesett.

Igen, emlékszem, a kis elefánt, amit a legféltettebb szervére rajzolt Lucia......(Krisztián itt nem bírta szó nélkül, és számonkért: „Kis elefánt????”Nos, meg kellett nyugtatnom a macsót, nem úgy gondoltam....)

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Lúciával hogy vagytok?

Voltak jó pillanataink, és rosszabbak, ahogy éppen adódott a szituáció. Azt viszont leszögezném, hogy láttam egy csomó kommentet, ahol szidnak minket, hogy rossz színészek vagyunk. Pedig én egy percig sem játszottam meg magam, ha vitáztam, az igazi vita volt, és amikor megláttam Krisztiánt, egyből éreztem, hogy ő kell nekem.

Ki irritált legjobban?
Nem mondanám egyértelműen Lúciát......talán Bongi.... először szimpatikus volt, de amikor állandóan jött utánam, és nem vágta le, hogy nekem nem jön be, az irritált. Bunkónak és parasztnak kellett lenni ahhoz, hogy megértse, nem kell. Egyébként John Patrick is pont ilyen volt.

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

Szexi hármas fotók láttak rólatok napvilágot, nem zavart, hogy Lúcia is ölelgette Krisztiánt?
Zavart, de nem Lúcia jelenléte, hanem az, hogy kettőnket egyszerre fogdosott meztelenül.

Akkor a gruppenben nem lennél benne?
Nem! Bár ki tudja, pár ezer euróért lehet... (nevet).