Az Ádám keresi Évát meztelen társkereső véget ért, ám számtalan pikáns, szexi és izgalmas pillanattal szolgáltak a testük minden porcikáját közszemlére tévő fiúk és lányok.

A Viasat3 műsorán a vállalkozó szellemű fiatalok egy paradicsomi szigeten kereshették a szerelmet, meztelenül, ruha és fürdőruha nélkül. A lányok a hosszú hajukkal trükköztek, próbálták a mellüket eltakarni, a fiúk pedig kezükkel leplezték férfiasságukat. Születtek szerelmek, volt szex és csók és szilikontapizás. Nézzük a best of pillanatokat!

Petu, Krisztián és LúciaForrás: VIASAT3/Haas Róbert

Összejöttek párok, akik együtt távoztak a paradicsomi édenkertből. A sort Petra és Josie kezdték, akik azóta már össze is házasodtak. Hiába, ha Ámor nyila odatalál, akkor nincs mese.

Forrás: Viasat3

Utánuk következett Máté és Evelin, akik nem sokáig tétlenkedtek, és forró csókban forrtak össze.  Ám, a felnőttfilmes Petu sem kérette magát sokáig, pár napos flörtöt követően fogta és az ágyba rángatta Krisztiánt, akivel viharos egymásra találás után, a való életben is működik a kapcsolatuk.

A paradicsomban is van, hogy gyülekeznek a viharfelhők, és itt nem arra kell gondolni, hogy az időjárás kegyetlen lett volna. Általában Petu volt az, aki borzolta a pasik idegeit. Először Bonginak esett neki, aki nem hagyta magát, és kettejük között nyomdafestéket nem tűrő szópárbaj alakul ki. Végül dűlőre jutottak egymással a felbőszült fiatalok, és valahogy kibírták addig a pillanatig, amíg Bongi zokogva távozott a szigetről.

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

A másik emlékezetes történet, amikor Petu bevallotta, ő bizony felnőttfilmekben szerepelt, nem is akármilyenekben. A galamblelkű John Patrick ezt hallva fogta magát és duzzogva távozott a szigetről, mondván, neki ilyen nő nem kell.....  nem mintha a lányt egy percig is érdekelte volna a srác.

Petu után a következő megdöbbentő vallomással Trixi szolgált, aki meglátva a szexi Lúciát, azonnal nyilatkozott arról, hogy neki a lányok is bejönnek,  és ha nem talál a szőkeség pasit, ő szívesen hazaviszi. 

A lányok közül a legdekoratívabb Lúcia volt, aki bár szingliként távozott az édenkertből, hatalmas szilikonmelleit biztos nem feledjük egy darabig.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

A másik kebelcsodát Trixi szolgáltatta, aki nem fogta vissza magát, és hol a pasikat, hol a lányokat biztatta arra, hogy tapogassák meg a melleit.

Forrás: Viasat3

Mellesleg itt említenénk az óriásnőt, Kloét, aki férfiakat meghazudtoló módon edzett minden reggel a tengerparton a fiúk társaságában.

Érdekes módon a pasik közül jó néhány szexi izmokkal és tökéletes testtel lépett a szigetre. Így most a lepukkantabbakról ejtenénk néhány szót. Sanyi és Bence nem igazán tartozott a jóképű pasik közé, ráadásul mindketten Kloéra hajtottak, aki végül Bencét választotta, de egy romantikus este után dobta is a srácot.

SanyiForrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Végül pedig összegyűjtöttük, a macsó legények hogyan vélekedtek a merevedésről, hiszen itt aztán nem volt mese, ha felállt a lompos. Íme, néhány gyöngyszem:

„Ivi megmozgatott nemcsak belülről, hanem kívülről is." (Bongi)

„Nem rejtegettem a merevedésem." (Máté)

„Nem okozott gondot, hogy uraljam a testemet." (Bongi)

„Ciki, ha ezeket a szituációkat nem tudja egy férfi kezelni. Ha mindenki merevedéssel jár-kel a szigeten, az kezelhetetlen lett volna." (Krisztián)

„Volt, hogy a tengerbe menekültem, és lehűtöttem magam." (John Patrick)