Az egykori Éden Hotel macsójának bejött a meztelen társkeresés, hiszen a műsor felnőttfilmesével, Petuval kéz a kézben távozott az álomszigetről.

Az Ádám keresi Évát utolsó szerelmespárja sokáig húzta egymás idegeit, de végül csak sikerült a "láv sztorit" összehozniuk. Petu után ezúttal Krisztiánt faggattuk a pikáns részletekről.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Nos, mi a helyzet a féltékenykedéssel?

Nagyon rosszul tűröm a féltékenykedést, ez az összes kapcsolatomban zavart...

(Petu természetesen azonnal közbevágott: „Mert úgy viselkedsz! Direkt szereti idegesíteni az embert és amikor látja, hogy felhergelt, teli szájjal nevet!!!")

A szigeten nem voltam kapcsolatban sem Lúciával, sem Petrával, szingliként voltam ott és úgy is viselkedtem. Ismerkedtem, csak ott éppen látták és ismerték egymást a kiszemeltek. A kinti életben is előfordul, hogy több lánnyal ismerkedik egy pasi, aki még nem kötötte le magát.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Szinte az utolsó percig kérdéses volt, hogy Petut választod - ez taktika volt?

Sok minden kimaradt és nem jött át a kamerán kívül. Gyorsan haladtunk Petrával, csipkelődtünk, húztuk egymást. Amikor Lúcia bejött, kiéleződött a viszony. Mivel oroszlán jegyű vagyok, élveztem, hogy két lány küzd értem és tettem alájuk a lovat.

A merevedéssel mi volt a helyzet?

Úgy gondolom, hogy ilyen esetben, amikor ott egy stáb, kamerák, ciki, ha ezeket a szituációkat nem tudja egy férfi kezelni. Ha mindenki merevedéssel jár-kel a szigeten, az kezelhetetlen lett volna. Láttam életemben már annyi nőt, voltam már ilyen szituációban és át tudtam kapcsolni az agyam. Nem az járt a fejemben, hogy most lefekszem a csajokkal és fel kell izgulnom.

Nem azért mentem oda, hogy orgiákat rendezzek.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Petunak segítesz, hogy új életet kezdjen?

Ragaszkodtam ahhoz, hogy abbahagyja a filmezést. Az nem probléma, hogy ez a múltja, mert sok nő durvább dolgokat megcsinál, csak nem veszi kamera. Azt mondtam neki, ha mostantól ezen tud változtatni, akkor nem érdekel a múltja. Vannak kapcsolataim, segítek neki, hiszen akivel együtt élek, aki a párom, azt támogatom.

Nem nézted vissza Petu filmjeit?

Nem, nem érdekel! Viszont ha folytatja, akkor én is ahhoz mérten fogok hozzáállni a kapcsolathoz.

A szüleidet, családodat nem zavarja, hogy a barátnőd mivel foglalkozott?

Felnőtt ember vagyok, a magam ura. A családomat nem érdekli, hogy ő mivel foglalkozott, hanem arra koncentrálnak, hogy Petu milyen ember. Sosem az alapján ítélek meg valakit, hogy a környezete mit mond róla. Itt van például Lúcia, azért mert Petuval nem barátnők, van vele kapcsolatom, elbeszélgetünk dolgokról...

(Itt vágott közbe újra Petu elképedve: „Milyen kapcsolatotok van, én erről nem tudok!!!!" - Megint az lesz megírva, hogy Krisztián Lúciával is randizik!!!!!"– oktatta ki a bulvár működéséről Petu a szerelmét...)

Azért, mert valakire orrol Petra, azért nem fogom megszakítani vele a kapcsolatot, csupán erre akartam kitérni – magyarázta Krisztián, majd elcsitult a rögtönzött balhé a szerelmesek között.

Mi volt a legrosszabb élményed?

Nem tudnék ilyet mondani, teljes mértékben pozitív élmény volt az Ádám keresi Évát.

És a legjobb?

Sikerült egy olyan személyt találnom, akivel a kisebb-nagyobb zördüléseket leszámítva remekül megvagyunk és tudunk együtt tervezni. Sok ember nem bírná Petra stílusát, de én tudom kezelni a kirohanásait, tőlem üvölthet egy órán keresztül...

Forrás: Viasat / Szoke Richard