Három éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akit 2013. szeptember 25-én megerőszakoltak, majd megöltek a Szigetdűlőn. Az ügyet nemrég ismét elővették, és egy újabb részlet is kiderült.

A legújabb információk szerint a 36 éves édesanyát nem a futóúton, hanem egy zárt teherautóban ölhették meg, emiatt a rendőrség átvizsgálja a térfigyelő kamerák felvételeit és az autós forgalmat - írja a Lokál.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Mint arról beszámoltunk, a soroksári futónő gyilkosait annak ellenére sem találták meg, hogy nyomravezetői díjat ajánlottak fel, amit a gyilkosság egyéves évfordulójához közeledve már egymillió forintra emeltek. Most, hogy az ügyet ismét elővették, ötmilliós nyomravezetői díj mellett a rendőrség újabb szemtanúk jelentkezését várja. 

A BRFK korábbi közleménye szerint a bűncselekményt feltehetően két személy követte el, valamint ismerik annak a két férfinek a DNS-ét, akiknek közük van a gyilkossághoz. Egy 36 éves, kocogni induló családanyát támadtak meg. A nőt levetkőztették, megkötözték, megverték, megerőszakolták, majd megfojtották.