15 év börtönt kapott az a férfi, aki két nőt is megerőszakolt. Az elítélt először megúszta a büntetést, mondván, hogy szexomniában szenved, és halvány fogalma sem volt arról, hogy mit művelt. A második támadásnál bebizonyosodott, hogy ez hazugság, ekkor a férfi elmebetegségre hivatkozott, de a terve nem jött be.

A napokban elítélt brit férfi, Joseph Short története 2011-ben kezdődött, amikor is egy nő nemi erőszakkal vádolta meg. Bár hihetetlen, de a férfit a bíróság felmentette, többek között azért is, mert szexomniára hivatkozott. A szaknyelv szexomniának nevezi azt a jelenséget, amikor valaki álmában, öntudatlanul szeretkezni kezd a partnerével, vagy ahogy Joseph esetében is történt:

más nőkkel.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A férfi 2014-ben ugyanis ismét megtámadott egy nőt, és ugyanazzal az indokkal védte magát, mint az első esetben, de a bíróság nem hitt neki. Joseph ekkor azt állította, hogy elmebeteg, de erről is kiderült, hogy hazugság.

Így 15 évig ülhet a rácsok mögött.

Forrás: Thinkstock

"Szörnyű, hogy azt hitte, hogy megint megúszhatja, de végre kiderült, hogy ez nem csak egy srác, némi alvászavarral. Ő egy szörnyeteg, aki imádta megerőszakolni a nőket. Most végre jó helyre került. Ez egy győzelem az igazságért, és minden nőért, akiket valaha is bántalmaztak" - mondta az egyik áldozat a Sunday Mirrornak.