Sokkoló dolgok derültek ki a popikonról.

Egyre több sötét titok kerül elő a 2009-ben elhunyt Jacko múltjából. Azt korábban is rebesgették, hogy a világsztár esetleg túlságosan szerette a gyerekeket, ám a legújabb rendőrségi jelentések szerint rémisztő, pornográf és erőszakos képek kerültek elő neverlandi birtokáról.

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

A Radar Online ír arról, hogy a Santa Barbara megyei rendőrség 2003-ban, amíg a zenész Vegasban tartózkodott, 70 rendőrrel lepte el a házat. Ekkor találtak és foglalták le azokat a dokumentumokat, amik miatt később az énekest gyermekek szexuális molesztálásával vádolták. Sőt, olyan szadomazó videókat is lefoglaltak a rendőrök, amelyeken felnőttek, sőt, kiskorúak is szerepelnek, és találtak olyan gyógyszerrecepteket is, amiket szexfüggőségre írnak fel. 

Rendőrségi jelentések arról is írnak, hogy csak Jacko hálószobájában és fürdőszobájában legalább 7 adag olyan fotó volt, amelyeken fiatal fiúk szerepeltek, többnyire ruha nélkül. 

A lap ír arról is, hogy az ügyében nyomozó egyik rendőr szerint Jacko egy szexfüggő ragadozó volt. Sőt, állítólag olyan képeket is találtak nála, amelyeken megkínzott állatok és gyermekek szerepeltek. Bár 13 éve már hivatalosan is vádolták az énekest gyermekmolesztálással, 2005-ben felmentették - peren kívüli egyezségek születtek ugyanis az ügyében, és közel 200 millió dollárt kellett kifizetnie a popsztárnak.