Budapesten, a VI. kerületben követte el egy egyelőre ismeretlen személy ezt a szörnyű tettet. A kétéves kislánnyal a múlt héten erőszakoskodtak.

Nagyon súlyos sérüléseket szenvedett az a kétéves kislány, akit a múlt héten megerőszakoltak Budapesten a VI. kerületben. Egyelőre nem tudni, ki követte el ezt a borzalmat. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A Blikk információi szerint a gyermek életéért egész éjszaka harcoltak az orvosok.  A szakemberek szerint az ilyen estekben a tettest a rokonok, illetve közeli ismerősök között kell keresni. Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő szerint a sérülések mondják majd meg, hogy milyen bűncselekmény történt valójában. "Ez lehet akár életveszélyt okozó testi sértés, de akár emberölési kísérlet is, hiszen egy felnőttnek tudnia kell, hogy egy gyerek egy ilyen bántalmazásba bele is halhat. Elképzelhető az is, hogy el kell távolítani a gyermek méhét" – mondta a szakértő. A lap megkereste a rendőrséget is, akik elárulták, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.