Szörnyű baleset áldozata lett egy szentdomonkosi 11 éves kisfiú, aki a hozzátartozói szeme láttára halt meg. A gyermek alatt beszakadt a járdaként használt vízelvezető árokra fektetett betonlapok egyike.

Az árok, melyet a betonlap takart, alig volt mélyebb fél méternél, de a tragédiát nem is ez okozta, hanem a lezuhanó betondarab, ami

agyonütötte a kisfiút.

Forrás: Thinkstock

A gyermek rokonai értetlenül állnak az eset előtt, hiszen a kisfiú csak a barátaival játszott, alig néhány száz méterre a szülői háztól.

"Kiabálást hallottunk, rögtön szaladtunk, hogy megnézzük, mi történt. Ekkor láttuk, hogy Balázska fekszik a földön" – mondta a gyermek nevelőapja, majd könnyekkel küszködve hozzátette, hogy amint a gyermek a betontömbre lépett, annak egyik oldala beszakadt, ezután beleesett a 80 centiméter mély árokba,

a több mint 120 kilós betontömb pedig rázuhant a fejére.

Forrás: Thinkstock

Bár a mentők gyorsan a helyszínre értek, a kisfiú életét már nem lehetett megmenteni. A baleset óta a fiú édesanyja teljesen összeomlott, senkivel sem beszél, csak fel s alá jár a kertben, meredten maga elé bámulva.

"Az ügyben egyelőre nyomoz a rendőrség, a napokban sor kerül a kisfiú boncolására is. Amint ezek eredményei meglesznek, bármilyen kérdésre válaszolok" – mondta Kovács Béla a település polgármestere a Blikknek.