Réka a születésnapját ünnepelte egy magyarországi hotelben, amikor élő bejelentkezése közben futás után a medencébe ugrott. Sokaknál ez verte ki a biztosítékot. 

"Egy ötcsillagos luxushotelben nem illik lucskosra izzadva, ruhástól beleugrani a medencébe" -dühöngött egy szemtanú szállóvendég. A Borsban pedig az olvasható, hogy volt, aki levelet is írt a szálloda vezetőségének az ügyben, és a poszt alatt a kommentelők egy része is kiakadt.

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

"Tisztelt Szállodaigazgatóság! Meglepődve vettem tudomásul, hogy az Önök ötcsillagosnak titulált szállodájában olyan igénytelen vendégek is megszállnak, mint Rubint Réka, aki, miután futott 10 km-t és jól megizzadt, zuhanyozás nélkül ugrik a medencébe. Erről egy szép kis videót is feltett a Facebook-oldalára. Érdekelne, hogy ez egy elfogadott viselkedés-e Önöknél, illetve hogyan biztosítják a többi vendég számára a higiénikus körülményeket" - idézi a lap.

Rubint Réka is megszólalt az ügyben: "Tényleg mindenbe belekötnek, amit csinálok, de arról például sosem beszélnek, amikor több ezer embert tornáztatok egyszerre. De nem érdekel, nem vagyok hajlandó meghallani ezeket a hangokat. Carpe diem, vagyis élj a mának, én eszerint élek és így vagyok boldog" - jelentette ki.

A kastélyszálló képviselője nem kí­vánt nyilatkozni az ügy­ben, annyit mondott, zárt körű rendezvény volt, ezért házon belül kezelik az ügyet.