Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon?

Forrás: MTI/EPA/DPA/Oliver Berg -
strand nemi erőszak Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több a szexuális indíttatású támadás a németországi strandokon, legalábbis egy német lap szerint.

Egy megdöbbentő e-mail látott napvilágot a napokban. A rendőröknek küldött levél szerint az erőszakos cselekményeket általában a fiatalabb korosztály követi el, a levelezésben pedig az is szerepel, hogy “az elkövetők legnagyobb része bevándorló” - írja a Bild.

A nők elleni erőszakot elutasító feliratot mutat fel egy résztvevő egy, a rasszizmus és a nemek szerinti hátrányos megkülönböztetés ellen tiltakozó tüntetésen a kölni dóm előtt 2016. január 9-én Forrás: MTI/EPA/DPA/Oliver Berg

A rendőrség megerősítette, hogy tényleg létezik ilyen jelentés, és ezzel kapcsolatban annyit mondtak, hogy mindent megtesznek azért, hogy

jobb legyen a helyzet.

A kölni erőszak óta egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan esetek, amikor a menekültek fiatal lányokat vagy fiúkat molesztáltak uszodákban, de az is megesett, hogy egy “afrikainak kinéző férfit” vádoltak meg azzal, hogy molesztált egy 13 éves kislányt, és később kiderült, hogy a kislány csak kitalálta az egészet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.